Φωτια Σουνιο : Λαπόρτα: «Υπάρχει ζωή μετά τον Μέσι - Ήταν μεγάλο το ρίσκο ... / Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια.

Φωτια Σουνιο : Λαπόρτα: «Υπάρχει ζωή μετά τον Μέσι - Ήταν μεγάλο το ρίσκο ... / Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια.. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Αγγελική Σπανού: Η βίλα του Αλέξη Τσίπρα - angeliki spanou ...
Αγγελική Σπανού: Η βίλα του Αλέξη Τσίπρα - angeliki spanou ... from images32.inewsgr.com
Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία!

Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν.

Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα.

Oι Βερσαλλίες και το Σούνιο - Oi versallies kai to sounio
Oι Βερσαλλίες και το Σούνιο - Oi versallies kai to sounio from images32.inewsgr.com
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. , 2 έτη ago 1 min read. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες.

Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής.

Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι.

Απαγορεύτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ οι συγκεντρώσεις στο Νέο ...
Απαγορεύτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ οι συγκεντρώσεις στο Νέο ... from images32.inewsgr.com
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές.

, 2 έτη ago 1 min read.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook